En översyn av Arizona Training & Evaluation Center (AZTEC Group) 36 år inom Fastighetsskötsel

AZTEC, eller Arizona Training & Evaluation Center, är en ideellvälgörenhetsorganisation som ger bra program och tjänster till hundratalsbarn och vuxna med utvecklingsstörning i olika samhällen i Arizona ochomgivande områden i Avondale, Glendale, Maryvale, Peoria och överraskning.
På grund av organisationens kontinuerlig tillväxt och utveckling planerarAZTEC att expandera sin verksamhet i vissa asiatiska länder som Malaysia,Singapore och Tokyo, Japan.


Sedan starten har uppvisar AZTEC grupp enastående engagemang för attuppnå sina verksamhetsmål för "Partnerskap betonar möjligheter thruPerson-Centered lever och sysselsättning" (människor). Organisationen har enmängd olika program och tjänster, inklusive regelbundna pedagogiskaaktiviteter, arbetsförmedlingar, bostads tjänster och stöd, rekreation ochtransport.


AZTEC nådde fram till många prestationer i som betjänar människor medfunktionshinder att engagera sig aktivt för att avgöra var och hur de lever,lära och arbeta. Också, enligt några recensioner av olika grupper i Arizona,AZTEC grupp kunde verkligen ge allt stöd för funktionshindrade att bli lycklig,oberoende och framgångsrik i livet.


Adult services program


Detta program erbjuder individualiserad utbildning i självständigt boende,livskunskap, social och gemenskapens medvetenhet och social utveckling förpersoner äldre än 18 år gammal. AZTEC fokuserar på utbildning människormed funktionshinder att bli mer oberoende och ger möjligheter till lärandegenom integrerad rekreation och fritidsaktiviteter.


Äldre vuxna program


Detta program ger utbildning och terapeutisk verksamhet centrerad på äldressociala och psykologiska och fysiska behov. AZTEC vet att seniorer njuta avstimulerande och roliga aktiviteter som konst och hantverk, bingo, ochdeltagande i integrerad verksamhet erbjuds av lokala senior centers, det ärdärför de ger stor vikt i att utveckla en bekväm och säker miljö för dem.


Arbetsförmedlingen


AZTECS arbetsförmedlingen ger möjligheter som ger individer en meningsfullutbildning-relaterade aktiviteter och yrkesutbildning upplevelser. Dessatjänster kan tillhandahållas på en center-baserade workshop ellergemenskapens baserad arbetsplatsen. Syftet med programmet är attförbereda människor med funktionshinder att ha en oberoende anställningerfarenhet i den minst restriktiva inställningen. När en person har utvecklattillräcklig kompetens och kan arbeta självständigt, AZTEC hjälper till attutveckla ett jobb i gemenskapen där personalen stöder hjälp som enskildebehålla och utför sitt jobb.


Residential services


AZTEC'S residential program och tjänster syftar till att ge stöd till individer attbli mer oberoende och att samverka inom gemenskapen, och utvecklalämpliga individ och grupp fritid och sociala tid, hem levande och personligunderhåll färdigheter, hälsovård, gemenskapens integration ochkommunikativa färdigheter.


AZTEC hanterar mer än 30 bostäder grupp homes ligger i West Valley-området. Varje plats är fri från hinder och ger ett hem för tre till sex personer,som har en säker och pålitlig transport för medicinsk, rekreation ocharbetsmöten. Dessa platser har också tillgängliga fordon.


AZTEC'S homes är bemannade med pålitlig personal som är högt utbildadeinom olika områden såsom medicinsk administration, men inte begränsat tillgrundläggande hälsovård och sjukvård, beteendemässiga stöder,funktionshinder medvetenhet, förarutbildning, första hjälpen och CPR,incident rapportskrivning och personlig omvårdnad tekniker.


Rekreation


Varje bostadsområde tjänster programmet har rekreation koordinator som sertill att verksamheten planeras väl baserat på behoven hos individer i varjebostadsområde webbplats. Gemenskapens utflykter bedöms och övervakasför att säkerställa att individer njuta och lära av verksamhet.


Transport


AZTEC har en flotta av fordon och specialitet utrustade lastbilar för atttransportera människor med funktionshinder till och från deras program varjedag. Organisationens transport begränsas av gränser.


Baserat på AZTECS recension, har varje individ rätt att utveckla sin maximalapotential trots hans förmåga nivå. Personer med funktionshinder förtjänarsamma värdighet och respekt som resten av oss.


AZTEC utförs flera recensioner om tillståndet för personer medfunktionshinder i samhället, och det visar sig att dessa personer har varitmarginaliserad genom trångsynthet, beroende, diskriminering, isolering, syndoch fattigdom. AZTEC är ivrig att ändra på detta.


AZTEC bjuder in alla medlemmar i samhället att gå med dem i deras ventureändra vägen allmänna utseende och samarbeta med människor medfunktionshinder, omvänd marginalisering och beroende, och utveckla ettintegrerat samhälle som grundas på deras grundläggande övertygelse ompersonlig frihet och lika rättigheter.